- hemma från skolan

Hej, har inte direkt haft något bra tillfälle för att blogga idag! lektionerna har varit tighta och mycket att göra vilket har gjort det svårt att uppdatera bloggen tyvärr :( Nu kom jag precis hem, var så sjukt kissnödig så har iallafall kissat vilket var grymt skönt. haha! Nu ska jag ta mig något och käka och sätta på tv:n tänkte jag. 
 
Senare ska jag iväg på möte och träning! menmen vi hörs senare. puss
 
 
 

- Godnatt!

Kom hem för någon timme sen, jag och nelly tog en promenad ner till vattnet och satte oss på en brygga pratade om allt möjligt, planerade lite inför nästa helg osv. mysigt! Nu har jag fixat lite bara, inför imorgon och så. Tillbaka till skolan igen, sjukt hur fort helgen har gått :( usch.. Börjar iallafall klockan 9.40 imorgon, skönt med lite sovmorgon!! 
 
Nu tänkte jag iallafall lägga mig i sängen och kanske kolla på ett avsnitt av twisted :) Sen sova, så med det här inlägget säger jag Godnatt! vi hörs imorgon 
 
 
 

 

 

 


- ut på promenad

Har precis käkat god mat, är så mätt. Matkoma typ, haha :D Tänkte iallafall dra ut och träffa Nelly en stund, ta en promenad och bara prata lite. Det behövs ibland :) 
 
 
 

- tråkig söndag

Hej på er! Internet har legat nere idag, vet inte varför? men nu är det tillbaka så nu passar jag på att blogga! :D 
Jag har precis varit ute och gått med min hund och tagit mig en dusch, annars har jag faktiskt inte gjort ett skit idag, söndagar måste ju vara den tråkigaste dagen ever!! :(
 
Hade tänkt att gymma idag och även dragit ner till stan men så blev det inte.. jaja, nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av twisted sen kommer min syster så då ska jag väl umgås med henne lite :) men vi hörs lite senare!
 
en bild jag tog i spanien. 
 

- Fler bloggläsare?

Nu är det ju så att jag har ju inte bloggat på flera månader vilket betyder att jag inte har många bloggläsare just nu. Så jag har gått med i två sidor för att skaffa flera bloggläsare, du kanske också behöver fler läsare? alltid roligt att ha många! klicka in på dem här två sidorna! :)
 
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=juliaajohanna
 
http://www.bloggriket.se

- Just nu

Sitter i soffan just nu är själv hemma, lite tråkigt men ändå ganska skönt att bara sitta med musik på! 
Har precis fixat klart bloggen med ny design osv. Blev rätt bra tycker jag allt! ;)
 
Ska fixa lite mer men det kommer gå fort! känns skönt att ha börjat blogga igen faktiskt :D får se hur länge jag håller en bra uppdatering bara haha! nej men det ska nog bli bra! :)
 
 
 

- Ett nytt försök!

Hej på er! jag har inte bloggat på ungefär 5 månader, kan säga att den här bloggpausen har varit riktigt skön! fast har saknat bloggen lite, därför har jag nu bestämt mig för att göra ett nytt försök! :D 
 
De här månaderna har varit både upp och ner, har gått igenom saker som kan ha varit det värsta i mitt liv. Men självklart har jag ju också gått igenom saker som har varit sjukt roliga! Har tillexempel varit utomlands med min bästa vän Nelly, Jävligt spårad resa. ;) så sjukt kul vi hade, ni kan inte ana!!!! kanske lite för mycket party? ;) 
 
Skulle kunna sitta här och berätta så sjukt mycket roliga, spontana & faktiskt ganska farliga äventyr från den här sommaren men det skulle ta för lång tid tyvärr :( Men tänkte att jag kunde göra ett inlägg med massa bilder på de senaste månaderna någon dag. :)
 
 
 

RSS 2.0